Wat wij doen

Zandstralen
Zandstralen

Zandstralen wat tegenwoordig gritstralen word genoemd is een behandeling waarbij een straalmiddel grit vermengd met overdruk tegen een object gespoten word. Corrosie of oude verflagen worden door deze behandeling tot diep in de pori‘n gereinigd. Zo ontstaat een schoon oppervlak, klaar voor verdere bewerking.

Zandstralen is toe te passen op metalen, hout en beton.

Glasparelstralen
Glasparelstralen

Glasparelstralen is een behandeling die kan worden toegepast op vrijwel alle non -ferro materialen zoals: roestvrij staal, aluminium, koper, hout, etc. door middel van perslucht vermengt met glaspareltjes, word het object schoon gestraald. Na het glasparelstralen kunnen de producten verder worden afgewerkt door middel van aflakken. Dit gebeurt meestal bij materialen als roestvrij staal of aluminium.

Toepassingsgebieden zijn machinebouw, visverwerking, voedingsmiddelindustrie en interieurbouw.

Meubelrenovatie
Meubelrenovatie

Wilt u uw oude meubels een nieuwe uitstraling geven? Wilt u uw favoriete kast of een tafel opknappen? Straalbedrijf Special Cleaning maakt alle meubels weer als nieuw.

Bi jde hardere houtsoorten, zoals eiken en teak, werkt stralen het snelst en het beste.

Wilt u een strak afgewerkt meubel of gaat u juist voor de houtnerf en de verfstreek? Houdt u van de oorspronkelijke houtkleur of kiest u een trendy kleur? Aan ons zal het niet liggen. Wij geven uw meubels een nieuwe look.

Tanken & Pieken
Tanken & Pieken

Ook de kleinste ruimten van uw schip nemen wij voor u onderhanden. U kunt hierbij denken aan watertanks, voor- en achterpieken. Wanneer deze zijn aangetast door roestvorming en corrosie stralen wij ze weer helemaal schoon. Ook kunnen wij eventueel een nieuwe coating voor u aanbrengen

Spuiterij
Spuiterij

Elke ondergrond heeft zijn eigen spuitmethode nodig. Dankzij onze kennis van materialen (kunststof, metaal en hout) en het werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur kunnen wij uw diverse onderdelen in gewenste kleur spuiten. Kortom, voor elke spuitopdracht leveren wij het juiste resultaat.